Ja, nå er de kommet!

av | sep 19, 2017 | Refleksjoner

Hvem skulle trodd at jeg ville lage orakelkort? I hvert fall ikke jeg. Det falt egentlig rett ned i fanget mitt. Kjære leser, velkommen til mitt første blogginnlegg. Denne første posten handler om mine orakelkort som allerede har blitt en så fin velsignelse. Alt har lagt seg til rette, og kundene strømmer på. Hvordan begynte det?

Vel, en dag i mars (2017) fikk jeg ideen. I forkant hadde jeg ramlet mellom to jobber, og stod vel egentlig uten jobb, og lurte på hva jeg skulle foreta meg fremover. Jeg hadde vært i apotek i seks år, avledet av en liten tur innom Sola helsefarm som terapeut, i tillegg til kunst og kortdesign på si. Nå følte jeg at jeg stod ved et veiskille. Jeg var i en vanskelig og utfordrende tid – emosjonelt og økonomisk – men samtidig levde jeg i en åndelig boble hjemme. Jeg hadde daglige visjoner og innsikter, og dype opplevelser av livet og tilgang på en livsvisdom som jeg ikke snakket om, eller uttrykte til andre. Jeg skrev på en bok, men dette holdt jeg også for meg selv. Det var en veldig merkelig situasjon å være i, med en fot i det gamle livet og lidelsen, og den andre foten i ny lys grunn. Jeg visste at jeg måtte åpne meg og tillate forandringen ved å flytte begge bena frem.

Så kom ideen. Kanskje jeg skal lage orakelkort? Jeg krøllet brynene. Tja, skal jeg det? På de neste dagene skjedde en utrolig prosess hvor jeg laget omtrent hele stokken fiks ferdig! Jeg skrev titlene samme kvelden, deretter valgte jeg bilder/designet bilder…og til slutt kom tolkningene på en dag! Jeg skrev og skrev, uten tanke og uten at blikket valset oppi taket på leting etter ord. Alt kom som en gave, en energioverføring. Jeg trykket de ut på vanlig A4 papir i printeren hjemme, og klippet de til og begynte å bruke dem.

Overraskelsen var stor da jeg forstod at det virket svært bra. Jeg tok mange tester, og brukte dem til alle mine spørsmål og i forvirringen som jeg hadde da. Jeg skjønte at dette var en gave, og ganske magiske kort. De fikk etter hvert navnet: En guide til åndelig våkenhet.

Neste skritt ble å trykke noen prøvekort hos UanZ. Jeg husker da jeg kom og hentet kortene som lå i en liten brun eske på en pult i trykkeri. Ni sett. Det var rart å kjenne på de. Jeg var spent og glad på samme tid. Ute i bilen testet jeg og studerte hvert kort nøye.

Jeg la alle kortene ut over kjøkkenbordet hjemme, knipset bilder og sendte dem til noen aktuelle venner som kunne teste kortene. De var ikke så vanskelige å finne, da jeg har mange venner som er åpne og nysgjerrige…og som jeg visste ville ta kortene alvorlig og bruke dem. Det tok ikke så lang tid før ros, fine ord og tilbakemeldinger strømmet inn: “Kortene er jo helt magiske” “De er fantastiske” “Jeg får virkelig hjelp av å bruke dem…” mm. Jeg ble overveldet og takknemlig, og ble enda mer giret på å fortsette med dette prosjektet. Jeg forstod etter hvert at jeg hadde laget noe verdifullt, som kunne støtte og glede andres i deres liv, så jeg våget å ta det videre.

Jeg sendte kortene til Tanum bokklubb, Energica og etter noen måneder kom det positivt svar fra dem! De vil ta kortene inn i bokklubben. Er dette sant da?? Ja sannelig…Samme dag sendte jeg bestilling på et stort opplag. Da hadde jeg laget grafisk ferdigstillelse av håndbok og eske, og produktet var proft på alle vis…og klart til å manifesteres i ferdig og butikk-klar utgave. Jubel i taket !!

Nå er resultatet her. Flere nettbokhandlere har bestilt den til sin butikk, og jeg venter spent på svar fra flere mulige forhandlere. Jeg har laget en webside hvor kortene presenteres og hvor det er mulig å kjøpe direkte av meg. Her kan du blant annet se en film jeg har laget. www.orakelkort.no

Dette året kommer det også en artikkel om kortene i magasinet MEDIUM.

Hva fremtiden bringer for kortene mine er veldig åpent. Jeg gleder meg over at denne gaven kom inn i livet mitt, og at jeg kan gi den videre og forhåpentligvis glede og hjelpe mange…Jeg vil fortsette å lage orakelkort, og har allerede en ny stokk snart klar. Stay tuned!

Pin It on Pinterest