Ja, nå er de kommet!

av | sep 19, 2017 | Refleksjoner | 0 kommentarer

Hvem skulle trodd at jeg ville lage orakelkort? I hvert fall ikke jeg. Det falt egentlig rett ned i fanget mitt. Kjære leser, velkommen til mitt første blogginnlegg. Denne første posten handler om mine orakelkort som allerede har blitt en så fin velsignelse. Alt har lagt seg til rette, og kundene strømmer på. Hvordan begynte det?

Vel, en dag i mars (2017) fikk jeg ideen. I forkant hadde jeg ramlet mellom to jobber og stod vel egentlig uten jobb og lurte på hva jeg skulle foreta meg fremover. Jeg hadde jobbet som sykepleier i apotek i seks år, avledet av en liten tur innom Sola helsefarm som terapeut, i tillegg til kunst og kortdesign på si. Nå følte jeg at jeg stod ved et veiskille. Jeg var i en vanskelig og utfordrende tid – emosjonelt og økonomisk – men samtidig levde jeg i en åndelig boble hjemme. Jeg hadde daglige visjoner og innsikter. Jeg hadde dype opplevelser av livet og tilgang på en livsvisdom som jeg ikke snakket om eller uttrykte til andre. Jeg skrev på en bok, men dette holdt jeg også for meg selv. Det var en veldig merkelig situasjon å være i, med en fot i det gamle livet og den andre foten i ny lys grunn. Jeg visste at jeg måtte åpne meg på en eller annen måte for tillate en forandring.

Så kom ideen. Kanskje jeg skal lage orakelkort? Jeg krøllet brynene. Tja, skal jeg det?

På de neste dagene skjedde en utrolig prosess. Jeg laget omtrent hele stokken fiks ferdig! Jeg skrev titlene samme kvelden, deretter valgte jeg bilder/designet bilder som fant titlene …og til slutt kom tolkningene på èn dag! Jeg skrev og skrev uten tanke og analyse, og jeg stoppet aldri opp for å lete etter ord. Alt kom som en gave, en energioverføring. Jeg trykket de ferdige kortene ut på vanlig A4 papir i printeren hjemme, og klippet de til og begynte å bruke dem.

Overraskelsen var stor da jeg forstod at det virket svært bra. Jeg testet mange ganger og brukte dem til alle mine spørsmål i den forvirringen jeg hadde da. Jeg mistenkte etter hvert at jeg hadde fått en kanaliserings-gave for det var ganske magiske kort. De fikk etter hvert navnet: En guide til åndelig våkenhet.

Neste skritt ble å trykke noen prøvekort hos UanZ. Jeg husker da jeg hentet kortene at de lå i en liten brun eske på en pult i trykkeri. Ni sett. Det var rart å kjenne på de. Jeg var spent og glad på samme tid. Ute i bilen testet jeg og studerte hvert kort nøye.

Da jeg kom hjem la jeg alle kortene ut over kjøkkenbordet. Jeg knipset bilder og sendte dem til noen venner og lurte på om de ville teste kortene. Jeg har heldigvis mange venner som er nysgjerrige på sånt og som syntes dette var spennende å prøve. Det tok ikke så lang tid før tilbakemeldinger strømmet inn: “Kortene er jo helt magiske” “De er fantastiske” “Jeg får virkelig hjelp av å bruke dem…” mm. Nå ble jeg virkelig giret på å fortsette med dette prosjektet. Jeg fikk mer og mer bekreftelse på at jeg hadde laget noe verdifullt, som kunne støtte og glede andres i deres liv. Det var tid for å ta det videre.

Jeg sendte kortene til Tanum bokklubben Energica og etter noen måneder kom det positivt svar. De vil ta kortene inn i bokklubben. Er dette sant da?? Ja sannelig…Samme dag sendte jeg bestilling på et stort opplag. Da hadde jeg laget grafisk ferdigstillelse av håndbok og eske, og produktet var proft på alle vis og klart til å manifesteres i ferdig og butikk-klar utgave. Jubel i taket !!

Nå er resultatet her. Flere nettbokhandlere har bestilt den til sin butikk, og jeg venter spent på svar fra flere mulige forhandlere. Jeg har laget en webside hvor kortene presenteres og hvor det er mulig å kjøpe direkte av meg. Her kan du blant annet se en film jeg har laget. www.orakelkort.no

Dette året kommer det også en artikkel om kortene i magasinet MEDIUM.

Hva fremtiden bringer for kortene mine er veldig åpent. Jeg gleder meg over at denne gaven kom inn i livet mitt, og at jeg kan gi den videre og forhåpentligvis glede og hjelpe mange…Jeg vil fortsette å lage orakelkort, og har allerede en ny stokk snart klar. Stay tuned!

Produkter

Siste Blogg Innlegg

Pin It on Pinterest