Tilbakemeldinger

Mange brukere av orakelkortene deler sine tilbakemeldinger. Her er noen innsendt fra kunder i Norge.

Disse flotte orakelkortene – Åndelig Våkenhet – Helbredelse – Hverdagsorakler, har jeg og mange med meg stor glede av å bruke, så kjenner du i ditt hjerte at du trekkes mot en eller flere av dem, anbefaler jeg deg på det varmeste å sende Annette en bestilling.

Les full tilbakelding her

Vigdis Gustavsen

Jeg ble anbefalt kortene av venner, og de kan anbefales på det varmeste. Lettleste tekster, hvert kort nydelig illustrert. Jeg har brukt Åndelig Våkenhet i noen år og supplerte i fjor med Hverdagsorakler. Har hatt god nytte av kunnskapen som formidles av Annette.

Linda Vikøyr Brynjulfsen

Den skapelsen du har gjort med kortene treffer mange hjerter! Det er så mange som burde hatt veiledning ved hjelp av disse kortene. Dette er noe som burde vært brukt mer!

Kristin Marie Kirkeng

Anbefaler kortene til Annette. Fantastiske kort som kan gi god veiledning, forståelse, hjelp til selvinnsikt og utvikling! Kortene har hjulpet meg mang en gang til å forstå følelsene mine og situasjoner jeg står i.

Sissel Langdalen Kise

Absolutt en av de beste stokkene jeg har vært borti!

Ove Sigurd Christensen

Fantastisk kortstokk du har laget, Annette! Jeg pleier å legge ut 3 kort på instagram kontoen min og la folk trekke. Mange som liker de og sier det er spot on! Så gleder meg til å trekke mer fremover. Takk for at du lytter til det du skal gjøre. Gleder og motiverer mange hjerter.

Grethe Røed

Woow! Første inntrykk av de nyeste kortene Hverdagsorakler er sterkt. Det føles som om jeg har fått en egen Guru i hus. Kortene er veldig direkte. Energien føles for meg som fra en streng og kjærlig mester som viser meg hva jeg må jobbe med. Denne kortstokken er en fantastisk veiviser til å kunne utvikle oss åndelig! Kortene til Annette er unike, dype og skiller seg ut fra andre orakel kort gjennom en kombinasjon av psykologisk og spirituell veiledning på sitt beste!

Anita Angelica Meyer

Kjæreste Annette! Du har fått en verdifull gave fra Universet, nemlig å være budbringer for disse fantastiske kortene. Takk for at du deler denne gaven med oss. Disse kortene gir meg trøst, styrke og svar når livet føles rådvilt. Namaste

Cathrine Asland Grønvold

Det er virkelig noe helt spesielt og magisk for meg med denne stokken. Fra første stund jeg hørte om den visste jeg at den skal jeg ha. Den er bare helt unik for meg. Det føles enkelt, opplagt, lett, som om “vi” endelig er sammen. Høres kanskje sprøtt ut, men sånn er det. Det er hva den gir som følgesvenn i hverdagslivet mitt og for andre jeg møter med stokken!

Sigrùn Arna Elvarsdòttir

WOW!  Jeg har nettopp mottatt hverdags orakler som jeg ventet spent på, jeg visste med én gang at disse kortene ville jeg ha. For et fantastisk orakel Annette har skapt med dype meningsfulle kanaliserte budskap som treffer og gir innsikt til utvikling og oppvåkning. Det er en sann fryd og glede å jobbe med dette orakelet. Nydelige illustrasjoner, hver og et av kortene som vakre kunstverk. En majestetisk opplevelse. LOVE AT FIRST SIGHT

Ma Tara Palmo

Flere Tilbakemeldinger

Pin It on Pinterest