Tilbakemeldinger

Masse brukere av orakelkortene deler sin opplevelse og erfaring med kortene. Her er noen innsendt fra kunder i Norge. Med bilde og navn og anonyme helt nederst.

Disse flotte orakelkortene – Åndelig Våkenhet – Helbredelse – Hverdagsorakler, har jeg og mange med meg stor glede av å bruke, så kjenner du i ditt hjerte at du trekkes mot en eller flere av dem, anbefaler jeg deg på det varmeste å sende Annette en bestilling.

Les full tilbakelding her

Vigdis Gustavsen

Jeg ble anbefalt kortene av venner, og de kan anbefales på det varmeste. Lettleste tekster, hvert kort nydelig illustrert. Jeg har brukt Åndelig Våkenhet i noen år og supplerte i fjor med Hverdagsorakler. Har hatt god nytte av kunnskapen som formidles av Annette.

Linda Vikøyr Brynjulfsen

Den skapelsen du har gjort med kortene treffer mange hjerter! Det er så mange som burde hatt veiledning ved hjelp av disse kortene. Dette er noe som burde vært brukt mer!

Kristin Marie Kirkeng

Anbefaler kortene til Annette. Fantastiske kort som kan gi god veiledning, forståelse, hjelp til selvinnsikt og utvikling! Kortene har hjulpet meg mang en gang til å forstå følelsene mine og situasjoner jeg står i.

Sissel Langdalen Kise

Helbredelse er så flotte og med øvelser som kan hjelpe en videre på veien. Det er en fryd å kjenne energien i kortene og de vakre bildene. Jeg elsker disse kortene fra Annette

Tove Norvoll

De er støttende og gir oppløftende budskap, men også ærlige. Jeg opplever de er spot on i det jeg står i 

Elisabeth Linstad Tangen

Jeg er imponert over din kreativitet og skaperevne, og har gledet meg over orakelkortene du har laget. Kortene er fargerike, kraftfulle og gir meg noe i kropp og sjel. Tusen takk!

Marie Elisabeth Haustavik

Kortene belyser ens dilemmaer på en svært positiv og konstruktiv måte, og danner grunnlag for gode samtaler. Vi var en gruppe som hadde lesning hvor vi gråt og klemte hverandre, da kortene trakk viktige punkter. De er så kloke. 

Gerog Vervik

Absolutt en av de beste stokkene jeg har vært borti!

Ove Sigurd Christensen

Fantastisk kortstokk du har laget, Annette! Jeg pleier å legge ut 3 kort på instagram kontoen min og la folk trekke. Mange som liker de og sier det er spot on! Så gleder meg til å trekke mer fremover. Takk for at du lytter til det du skal gjøre. Gleder og motiverer mange hjerter.

Grethe Røed

Woow! Første inntrykk av de nyeste kortene Hverdagsorakler er sterkt. Det føles som om jeg har fått en egen Guru i hus. Kortene er veldig direkte. Energien føles for meg som fra en streng og kjærlig mester som viser meg hva jeg må jobbe med. Denne kortstokken er en fantastisk veiviser til å kunne utvikle oss åndelig! Kortene til Annette er unike, dype og skiller seg ut fra andre orakel kort gjennom en kombinasjon av psykologisk og spirituell veiledning på sitt beste!

Anita Angelica Meyer

Kortene har vært livsendrende for meg. Jeg har en helt annen trygghet inni meg nå enn jeg hadde før jeg fikk kortene. Jeg har fått jobbet med ting i underbevisstheten min som jeg tidligere ikke hadde forutsetning til å engang forstå var mulig å endre/prosessere…. Jeg har rett ut sagt fått ett nytt indre liv!

Tone Anette Øverli

Helbredelse kortene er fantastiske De er treffsikre, magiske og til stor hjelp i hverdagen. Elsker dem. Anbefales på det varmeste.

Åse Jenny Nilsen

Gode budskap holdt i en positiv tone. Gir meg mye å fundere på. Takk!

Kirsten Astad

Kjempe fine kort. Lett å tolke å forstå.

Frid Ilen Stenbakk

Kortene er nydelige og treffer dypt på sjelenivå. Passer perfekt for meg disse kortene og kom når jeg trengte dem mest. 

Solveig Mustorp

Jeg må bare fortelle deg om responsen på kortene da jeg hadde en kvinnegruppe igår. Alle trakk ett kort på et viktig spørsmål. Wow, for en respons! Alle elsket kortene og lurte på hvor de kan kjøpe de! Kortene fungerer supert!

Monica Johansen

Kjæreste Annette! Du har fått en verdifull gave fra Universet, nemlig å være budbringer for disse fantastiske kortene. Takk for at du deler denne gaven med oss. Disse kortene gir meg trøst, styrke og svar når livet føles rådvilt. Namaste

Cathrine Asland Grønvold

Det er virkelig noe helt spesielt og magisk for meg med denne stokken. Fra første stund jeg hørte om den visste jeg at den skal jeg ha. Den er bare helt unik for meg. Det føles enkelt, opplagt, lett, som om «vi» endelig er sammen. Høres kanskje sprøtt ut, men sånn er det. Det er hva den gir som følgesvenn i hverdagslivet mitt og for andre jeg møter med stokken!

Sigrùn Arna Elvarsdòttir

WOW!  Jeg har nettopp mottatt hverdags orakler som jeg ventet spent på, jeg visste med én gang at disse kortene ville jeg ha. For et fantastisk orakel Annette har skapt med dype meningsfulle kanaliserte budskap som treffer og gir innsikt til utvikling og oppvåkning. Det er en sann fryd og glede å jobbe med dette orakelet. Nydelige illustrasjoner, hver og et av kortene som vakre kunstverk. En majestetisk opplevelse. LOVE AT FIRST SIGHT

Ma Tara Palmo

Fantastiske kort for selv-healing! Tittelen helbredelse er utrolig dekkende og du kan kjenne deg selv åpne opp og lære deg selv å kjenne.

Emmy Belt

De beste kortene med perfekt treffende tekst på en forståelig, kjærlig måte❤️ Gir energi og livsglede. Tusen takk

Mona M Gran Nilsen

Hverdags Orakler er et fantastisk verktøy for selvutvikling å når man trenger svar på spørsmål❤️ Illustrasjonene er super fine og veiledningsboken som følger med er lett forståelig å ikke minst hjertevarm❤️ Blir glad når jeg bruker disse kortene.

Hilde Opsahl

Jeg koser meg med kortene. Får svar på det jeg lurer på, svarene treffer meg og jeg får lyst å gjøre de endringer som kortene anttyder. De har en skjønn energi!

Wenche Milas

Kortene har avslørt noe som har holdt meg fast i gamle mønstre. Ting har blitt tydelig og synlig slik at jeg kan jobbe med det. Tusen takk for ditt fantastiske og inspirerende bidrag til min healingreise! 

Gloria Cossio

En kortstokk som treffer, og som veileder og kan fort bli en del av hverdagen din I form av inspirasjon og transformasjon ❤

Anita

Fine kort med støttende ord til små og store spørsmål i hverdagen.

Monica

Det er verd å satse på ❤️. Troverdig budskap og flott veiledning i forskjelige livets situasjoner. De er min beste venn alltid der for meg. Anbefales på det varmeste ❤️.

Amela

Bruker disse kortene hver dag og jeg rett og slett elsker dem! Fantastisk nydelig energi i kortene og selfølgelig i damen som lager de! Anbefales.

Linda Helen

Heilt fantastisk kort, brukar dei ofte, og gjev meg gode svar. Tusen takk

Ellen J

Hverdagsorakler er min favoritt. Skal du anskaffe deg din aller første stokk,er det absolutt denne jeg vil anbefale. Medfølger en fantastisk veiledningsbok som er lett å forstå og du trenger ikke kunne det å tolke kort for å bruke denne stokken.

Hege

Hverdags Orakler er helt fantastisk❤️ Bruker den hver eneste dag å hjelper meg i min selvutvikling å når jeg trenger svar❤️???? Både kortene og guideboken er vakkert illustrert å går rett i hjerterota❤️ Anbefales!!

Hilde

Nydelige kort. Flott hjelpemiddel i hverdagen, Når tankene og følelsen løper løpsk

Bente

Anbefales på det sterkeste og du vil bli overasket over din egen intuisjon og bekreftelser i kortstokken ❤

Anita

Fine kort for å bruke i hverdagen. Gir støtte til deg selv og en fin boost, spesielt når man trenger indre støtte.

Monica

Kortene har bilder/malerier som passer til teksten. De er alltid i en lett tilgjengelig skuff hos meg og blir brukt jevnlig. Glad jeg har de.

Marianne

Bare elsker Helbredelse kortene❤️❤️❤️ Disse er min klare favoritt å jeg blir glad hver gang jeg ser stokken. Bruker disse hver eneste dag til å ha fokus på hva jeg bør jobbe med i min selvutvikling. Kortene er vakkert illustrert å guideboken er veldig lettlest å fin. Dette er kort jeg har blitt utrolig glad i Anbefales på det sterkeste!

Hilde

Veldig gode og positive kort. Trekker ett kort når jeg trenger oppmuntring eller veiledning. Føler de er riktige og treffer godt. Veldig fornøyd!

Linda

Pin It on Pinterest