Vigdis Gustavsen – Tilbakemelding

Jeg har alltid vært opptatt av at vi skal løfte hverandre opp og frem i Lyset. At vi kan glede oss over andre menneskers fremgang og innsats.

I starten av januar i 2021, så kjente jeg på en inspirasjon til å finne noen nye orakelkort som vibrerer i den nye tids energier, som jeg kunne benytte til mine fantastiske følgere og sammen med mine nærmeste venninner m.fl.

Jeg satt meg ned og tunet meg inn, og jeg kan fortelle dere at det gikk ikke mer enn et par timer, så dukket facebooksiden til Annette opp, og Hverdagsorakler lyste mot meg. Etter få dager så var de i hus, og mitt hjerte jublet. De var alt jeg håpet på, pluss så mye mer …

Det gikk ikke mange dagene før jeg fikk besøk av mine venninner. Og jeg kunne glede dem med at jeg hadde funnet noen nye fantastiske orakelkort, og om de var klare for litt veiledning, noe de selvfølgelig var.

Ingen av oss hadde opplevd lignende før. Vi var fullstendig blåst av banen, og det eneste vi klarte å si var wow …. wow …. wow. Ingen av oss hadde mottatt så klare og tydelige budskap før. Ikke minst, vi hadde aldri opplevd en slik fantastisk formulering av teksten. Dette har bare fortsatt, også etter at jeg hadde bestilt de to siste stokkene med orakelkort.

Så kjære Annette, tusen hjertelig takk for denne fantastiske gaven du har gitt oss, gjennom disse vidunderlige orakelkortene dine. Ut i fram min forståelse, så er du en magisk og vakker Budbringer … og en stor gave til menneskeheten.

«Åndelige Budbringere mottar budskap fra de guddommelige, englene, oppstegne mestere, galaktiske vesener og deres Høyere Selv. Disse kraftfulle vesenene har evnen til å koble seg til en høyere kunnskapskilde, og motta beskjeder som de deretter deler med menneskeheten, for å bringe Lys og kjærlighet til verden. Deres oppdrag er å motta veiledning og videreformidle den, for å øke menneskehetens kollektive vibrasjon og hjelpe til med deres åndelig oppvåkning og oppstigning. Budbringere kan også være veldig kreative og ha et spesielt talent for å kommunisere og dele sine budskap, med verden rundt seg.»

Disse flotte orakelkortene – Åndelig VåkenhetHelbredelseHverdagsorakler, har jeg og mange med meg stor glede av å bruke, så kjenner du i ditt hjerte at du trekkes mot en eller flere av dem, anbefaler jeg deg på det varmeste å sende Annette en bestilling.

DiamantLyset – Vigdis

Pin It on Pinterest