Trekk kort

Denne funksjonen er foreløpig kun for PC og Mac.

Her kan du trekke dagens kort fra Åndelig Våkenhet og Helbredelse. Klikk på shuffle the cards på ønsket stokk. Klikk så på kortet for å snu det. Klikk en gang til for å lese tolkningen. Lykke til!

Norske orakelkort

ÅNDELIG VÅKENHET

SHUFFLE THE CARDS
Back

Tro

Se på dine trosystemer, skill tro fra virkelighet

Kortet oppfordrer deg til å se over dine trossystemer. Bli kjent med intensjonene bak valgene og tankene dine. Er du sikker på at det du tror skaper frihet til å vokse inn i ditt eget potensiale? Prøv å øve på hvordan det føles når troen legges til side, og du står ansikt til ansikt med opplevelser. Føl mer enn du tenker. Sansningen er veien til å nyte livet og kjenne deg frisk, levende, fri og glad. Du vil oppdage en ny verden når du tillater
deg selv å leve uten begrensende tro og tanker.

HELBREDELSE

SHUFFLE THE CARDS
Back

Velkommen hjem

Kjære deg, stig inn, sett deg ned og tillat å være hjemme fullt og helt. Dette er ditt hjem. Det er din trygge base og stedet hvor du kan hvile og fylles opp. Alt her er innredet etter dine smaker og ønsker. Luften som sirkulerer her er næringsrik og frisk. Lyset gjennomstrømmende, rent og gyllent. Dette lyset gjør at du kan se ting slik de er og du kan alltid stole på at det er sant. Inne i dette hjemmet er det bare du som kan sette din farge på vegger og ting. Det er bare du som kan fjerne noe, eller tilføre noe nytt.
Alt tilhører deg og eksisterer for å gi nettopp deg trygghet, kjærlighet og støtte. Det kan aldri forlate deg dette hjemmet. Som himmelen aldri kan forsvinne. Alltid tilgjengelig, lunt og åpent for deg.

Kjære venn, slå deg til ro og finn din hvile her. Tillat den kjærlige kraften å pludre og gjennomskylle deg, rense deg, og etterlate en dyp tilfredshet som du er fortjent av. Se at livet ditt skinner opp og at usynlige hender hjelper deg frem, over bekker og tronekratt. Se at gode mennesker kommer din vei, og at de smiler og beundrer deg. De ser alle skattene du har å dele og gi og du kan se og glede deg over deres. Se latter, se feiring, se at dere holder hender naturlig og tar stor glede i å være sammen. Dette er ditt naturlige liv og det som er gitt deg ved fødselen. Du er i livet. Velkommen hjem.

Orakelkort er som en tråd inn i intuisjonen.

Åndelig våkenhet – Helbredelse – Hverdagsorakler

Utgivelse 2017

Utgivelse 2019

NYHET – Utgivelse 2020

Pin It on Pinterest