Trekk kort

Denne funksjonen er foreløpig kun for PC og Mac.

Her kan du trekke dagens kort fra Åndelig Våkenhet og Helbredelse. Klikk på shuffle the cards på ønsket stokk. Klikk så på kortet for å snu det. Klikk en gang til for å lese tolkningen. Lykke til!

Norske orakelkort

ÅNDELIG VÅKENHET

SHUFFLE THE CARDS
Back

Kilden

Ubegrenset potensiale, opprinnelse

Nå kan du stå oppi en situasjon hvor du føler deg forvirret og leter etter svar. Du har kommet en lang vei og har fått et større overblikk og klarhet i deg selv, men du kan likevel ikke helt få puslespillet til å gå opp. Kortet forteller deg at du skal gå til kilden. Inni deg finnes et sted som bærer kimen til alle manifestasjoner og ønsker. Det er opprinnelsen av livet og her kan du finne kraft og hvile. Potensialet i kimen er ubegrenset,
akkurat som dine skaperevner. Synk inn og la deg fylle opp.

HELBREDELSE

SHUFFLE THE CARDS
Back

Egenkjærlighet

Dette kortet minner deg om verdien av den omtanke og kjærlighet du må vise deg selv for å tillate gode ting å komme inn i livet ditt. Kjærlighet får oss til å slappe av, være tilfreds med oss selv, glede oss over det som hender og nyte livet. I kjærlighet strømmer de beste følelser gjennom kroppen og sinnet svarer med å putre i tilfredse tanker eller kanskje bare falle til ro.

Dersom du har mye skyld og skam, er sjansen stor for at kjærlighet har blitt opplevd som en mangelvare og du ikke har følt deg særlig elsket. Men nå skal du se at dette ikke er sant. Du er elsket og du fortjener kjærlighet!

Livet står og tripper for å få levere de edleste skattene til nettopp deg. Du er våken, verdifull og elskelig. Husk at for å godta gode ting, må du skjenke masse kjærlighet til deg selv. Du må skape en romslig tilstand og aksepterende holdning hvor kjærligheten føler seg bekvem med å fylle deg til randen.

ØVELSE:

Ta en dyp pust fire ganger. For hver pust si til deg selv: Jeg elsker meg. Jeg elsker alt ved meg. Jeg er verdifull og viktig. Mitt beste forhold er dette som jeg har til meg selv.

Orakelkort er som en tråd inn i intuisjonen.

Åndelig våkenhet – Helbredelse – Hverdagsorakler

Utgivelse 2017

Utgivelse 2019

NYHET – Utgivelse 2020

Pin It on Pinterest