Trekk kort

Denne funksjonen er foreløpig kun for PC og Mac.

Her kan du trekke dagens kort fra Åndelig Våkenhet og Helbredelse. Klikk på shuffle the cards på ønsket stokk. Klikk så på kortet for å snu det. Klikk en gang til for å lese tolkningen. Lykke til!

Norske orakelkort

ÅNDELIG VÅKENHET

SHUFFLE THE CARDS
Back

Månelys

Ubevisst, uoppgjort, søk innover

Månelys er både kjærlighet og illusjonen om kjærlighet. I dette kortet representerer månen det ubevisste og uoppgjorte. Det vi ikke forholder oss til som sant. Kanskje håper du at ting er på en annen måte enn realiteten
forteller deg, og du tviholder på dette ønskebilde. Når du ikke forholder deg til sannheten, får livet ditt et snev av falskhet og følelsene blir ikke virkelige. Andre kan oppfatte dette og trekke seg unna. Rådet her er å søke innover å omfavne det som er sant. Sørg over tapet av illusjonen, og du vil oppdage at du er mye bedre stilt enn du trodde.

HELBREDELSE

SHUFFLE THE CARDS
Back

Fuglesang

Dette kortet er en oppmuntring og en gladmelding. Seieren i dette kortet handler om nye og friske tanker som kommer fra ditt sunneste jeg. Du begynner å tenke som deg. Litt og litt, en tanke her og en tanke der. Det er gull verdt.
Hør fuglesangen utendørs. Bruk litt tid til å høre på den og tone deg helt inn. Fuglesangen er uanstrengt, en deling, en skjønn melodi av noe vakkert som livet kan by på og fuglen deltar for full hals. Du har din egen stemme, din egen kraft og farge som du skal delta med i livet.

Lytt etter hvilke fornemmelser som kommer fra deg og handle på dem. Små ting er stort i så hende. La så fantasien få fritt utløp og finn deg kreative sysler som kan speile alt dette som er deg og din stemme, din sang. Tillat å like det du gjør. Lek med alt som
formidles gjennom deg og kast den kritiske stemmen ut av vinduet!

Livet er så rikt og magien skinner fra det grønne gresset om våren. Sollyset danner fortryllende fest i hagen. Du er også magisk. Bli vant til å betrakte deg selv med omsorgsfulle og rause øyne, og bry deg om kreasjonen deg. Dette vil bli lett etter hvert, en naturlighet, en selvfølge. Et absolutt must! Og du ser at alle mennesker er like magiske i sin kjerne og du søker felleskap med de som vet det og som vil dele det med deg. Det er fest langt forut. Gratulerer!

Orakelkort er som en tråd inn i intuisjonen.

Åndelig våkenhet – Helbredelse – Hverdagsorakler

Utgivelse 2017

Utgivelse 2019

NYHET – Utgivelse 2020

Pin It on Pinterest