Trekk kort

Denne funksjonen er foreløpig kun for PC og Mac.

Her kan du trekke dagens kort fra Åndelig Våkenhet og Helbredelse. Klikk på shuffle the cards på ønsket stokk. Klikk så på kortet for å snu det. Klikk en gang til for å lese tolkningen. Lykke til!

Norske orakelkort

ÅNDELIG VÅKENHET

SHUFFLE THE CARDS
Back

Narren

Selvransakelse, omgåelse av sannheten

Livet har den evnen å gjøre narr av oss når vi minst vil det. Men en fordel er at det er når viljen ikke harmonerer med vårt beste. De fleste mennesker ønsker behag og komfort, og kan derfor ty til metoder hvor vi lurer oss selv og kanskje andre også. Kortet forteller deg at du ikke skal være for lur, men ta et ærlig blikk innover. Ta tiden til hjelp og opplys seg selv, slik at du blir bevisst på hvordan du omgår sannheten. Du trenger ikke triks og knep for å få det du ønsker. Livet ditt er rikere enn du tror.

HELBREDELSE

SHUFFLE THE CARDS
Back

Verdenskartet

Kortet forteller at det finnes et kart inni deg som viser samfunn- og verdensperspektivet slik det har formet seg gjennom livet ditt.
Et verdenskart som dette er basert på erfaringer, meninger, innstillinger, ideer, innsikt og opplevd liv. Det er mye mulig at du har fargelagt kartet og tegnet opp ulike områder med svart penn. Kan hende har du laget en slags sti som viser hvor det er trygt for deg å gå, og en annen sti som er forbeholdt visse klokkeslett. Uansett hvordan kartet ditt ser ut, anbefaler kortet at du ser over om noe kan skiftes ut.

Det er mulig du med tiden vil skifte ut det meste i dette kartet, slik at du ser alt med nye øyne, åpent og nysgjerrig. Kanskje vil det oppstå en ny relasjon mellom deg og samfunnet hvor du deltar som det reelle og fine mennesket du er. Du hører til og du er god nok. Din utholdenhet og prestasjonen med å bryte fri fra det som har holdt deg tilbake for å være deg selv, vil også gjøre deg til en god og omsorgsfull borger. En som ser og forstår andre.

ØVELSE

Lag gjerne ditt eget fysiske kart. Her kan du skrive inn dine tanker og meninger på aktuelle tema og forhold som er viktige for deg. Du kan skrive hva du synes om ditt og datt. Dette er en øvelse som gir gyldighet og synlighet til din stemme og den du er. Tegn opp og gjør så mye ut av det som du ønsker og trenger.

Orakelkort er som en tråd inn i intuisjonen.

Åndelig våkenhet – Helbredelse – Hverdagsorakler

Utgivelse 2017

Utgivelse 2019

NYHET – Utgivelse 2020

Pin It on Pinterest