Trekk dagens kort

Denne funksjonen er foreløpig kun for PC.

Her kan du trekke dagens kort fra Åndelig Våkenhet og Helbredelse. Klikk på shuffle the cards på ønsket stokk. Klikk så på kortet for å snu det. Klikk en gang til for å lese tolkningen. Lykke til!

ÅNDELIG VÅKENHET

SHUFFLE THE CARDS
Back

Kjærlighet

Indre rikdom, gode følelser, oppmerksomhet

Du fortjener kjærlighet. Nå er en dyp kjærlighet på vei til deg. Den kan komme i form av en ny partner eller venn, eller det kan være en indre opplevelse. Vit at denne kjærligheten egentlig har opprinnelse i deg selv. Den var alltid der, og nå blir din oppmerksomhet vekket til å se den. Livet vil at du skal bade i en rik, behagelig og omsluttende lagune som fyller deg med lys. Du har fått denne gaven. Nå vil også de ytre omstendighetene la deg forstå at det er sant. Du er elsket.

HELBREDELSE

SHUFFLE THE CARDS
Back

Det svake ledd

Har du ofte følelsen av å få det dårligere med deg selv rundt enkelte personer i livet ditt? Kortet forteller at du er tilbøyelig til å bruke din energi til å støtte opp under mennesker som ikke er gode for deg. Du kan gi fra deg kraften din og innta rollen som det svake ledd. Det kan handle om å sette noen på en pidestall, gjøre deg selv mindre enn vedkommende eller tillate mobbende og
undergravende oppførsel. Kortet oppfordrer deg til å bryte ut av denne vanen og sikre deg en sterkere posisjon i eget liv. Stå stødig og likeverdig i møte med andre mennesker.

Ikke gi deg selv om du er redd. Tål det. Vær utholdende gjennom den fasen hvor det kan komme ubehag og skamfølelser med det å gi seg selv verdi. Stå opp for deg selv hver dag. Etter hvert vil du oppleve at skam og ubehag vil bli mindre fremtredende og så forlate deg. Naturlig egenverdi vil alltid blomstre hos den som er modig, ærlig og utholdende. Du kan være trygg på at belønningen som du er fortjent av vil komme.

ØVELSE:

Skaff deg en kort bit med tykt tau og ha den tilgjengelig. Hver gang du ser på tauet, skal du forankre vissheten inni deg om at tiden som det svake leddet er fordi. Du er sterk og ubrytelig.

Orakelkort er som en tråd inn i intuisjonen.

Utgivelse 2017

Utgivelse 2019

NYHET – Utgivelse 2020

Pin It on Pinterest