Trekk kort

Denne funksjonen er foreløpig kun for PC og Mac.

Her kan du trekke dagens kort fra Åndelig Våkenhet og Helbredelse. Klikk på shuffle the cards på ønsket stokk. Klikk så på kortet for å snu det. Klikk en gang til for å lese tolkningen. Lykke til!

Norske orakelkort

ÅNDELIG VÅKENHET

SHUFFLE THE CARDS
Back

Oppmerksomhet

Åndelig vekst, væren, Buddah

Ditt vesen lengter mot å være ett med væren, å hvile i seg selv. Hva hindrer dette? Oppmerksomheten er ikke i væren, men i tanker og ting, i fortiden eller i fremtiden. Nå er tiden for å smelte inn i nuet og i den indre viten som strømmer fra den åndelige oppmerksomhet. Den er hvilende, men oppvakt, klarsynt og pulserende
med livet selv. Det er tid for åndelig vekst og en ny klarhet.

HELBREDELSE

SHUFFLE THE CARDS
Back

Veiviser

Er du en som lever med mye skam og mindreverdighetsfølelse, har du nok ikke opplevd livet som den gode havnen det kan være. Kanskje har du gått med kronisk uro og bekymringer, og hverdagen har handlet mye om å takle disse indre forstyrrelsene. Dette kortet vil minne deg om at den indre gjæringen vekker de dypere sansene og kan gjøre deg både indrestyrt og skjerpet. Det ligger en stor verdi i dette. Smerten du bærer kan faktisk bli drivstoff til å bane vei for sannhet, ærlighet, mot og lojalitet.

Livet ditt kan være en veiviser for andre mennesker. Det er en ny tid foran oss og denne tiden vil trenge mennesker som ser livsløgner og våger å si det høyt og som tør å leve autentisk. Den vil bli krydret av mennesker som deg, som vokser frem og blir sterk og ærlig nettopp gjennom erfarte lidelser. Du er muligens en pioner. Du er varsleren. Vit at du har en nøkkel til å hjelpe og guide andre mennesker slik at de kan våkne og få en ny forståelse av livet. Det er en stor rikdom du har, en uvurderlig ressurs for samfunnet.

Skaff deg gjerne et smykke som symboliserer denne funksjonen som du har og bær det med stolthet.

Orakelkort er som en tråd inn i intuisjonen.

Åndelig våkenhet – Helbredelse – Hverdagsorakler

Utgivelse 2017

Utgivelse 2019

NYHET – Utgivelse 2020

Pin It on Pinterest