Trekk kort

Denne funksjonen er foreløpig kun for PC og Mac.

Her kan du trekke dagens kort fra Åndelig Våkenhet og Helbredelse. Klikk på shuffle the cards på ønsket stokk. Klikk så på kortet for å snu det. Klikk en gang til for å lese tolkningen. Lykke til!

Norske orakelkort

ÅNDELIG VÅKENHET

SHUFFLE THE CARDS
Back

Gudinnen

Ny bevissthet, spirituell vekst, utvidet sansning

Ditt spirituelle jeg, bevissthet av ånd trer tydeligere frem enn noen gang før. Dette kunne ha skremt deg tidligere, og overveldet ditt nervesystem og dine følelser. Det skjer ikke nå. Din tøyelighet og renselse har gjort deg klar til å bade i lyset av ånden og du kommer til å bli dypt fascinert. Livet viser seg fra sin reneste form og tar sansningen din til uante høyder. En fugl i treet vil bringe deg den største tilfredstillelse.

HELBREDELSE

SHUFFLE THE CARDS
Back

Mobbeoffer

Er du vant til å føle deg skyldig og ikke bli sett med den smerten du bærer på?
Er det ingen som ser at du kan være et mobbeoffer?
Kanskje du føler at du blir belastningen i andres øyne, og den som krever mest og fortjener minst? Dette kortet oppfordrer deg til å anerkjenne sannheten som kroppen din bærer på. Du inviteres til å se på det som er sant. Trekk pusten dypt og kjenn etter hvilke følelser du har. Gir du rom for disse? Tillater du dine reaksjoner og følelser å synes?

Dersom andre sårer og mobber deg, er det viktig at du anerkjenner at du blir såret og ikke tar på deg skylden. Du fortjener det ikke, skjønner du. Dersom du tror du fortjener å bli mobbet, har noen etablert en løgn i deg. En slik løgn vil ikke tåle dagens lys. Så lys det opp! Våkne opp, kjære du. Det er ingenting feil med deg. Du har lov til å finnes til, ta plass, være hele deg på godt og vondt. Du har lov til å ha dine reaksjoner og du skal aldri godta å bli mobbet. Den du er skal få vokse frem i deg i dag og ta plassen i livet som du fortjener. Vær en forelder og favn om den personen som du er. La ditt indre barn komme frem med sitt lille fjes.

Livet og andre mennesker som utstråler harmoni vil kunne hjelpe deg. Du er ikke alene, men husk at den viktigste hjelperen er din våkenhet.

Øvelse:

Finn et tre og sett deg under det, og skap et lite fristed for deg selv og ditt indre barn. Finn trøst og ro her under treet. Gjerne snakk med barnet ditt og snakk også med treet. Det finnes så mye støtte du kan få og glem nå alt du har lært om hva som er mulig
og ikke mulig. Livet er fullt av magi. Treet lever! Ditt indre barn lever! Overraske deg selv og la deg følge med i denne strømmen.

Lykke til!

Orakelkort er som en tråd inn i intuisjonen.

Åndelig våkenhet – Helbredelse – Hverdagsorakler

Utgivelse 2017

Utgivelse 2019

NYHET – Utgivelse 2020

Pin It on Pinterest