Trekk dagens kort

Denne funksjonen er foreløpig kun for PC.

Her kan du trekke dagens kort fra Åndelig Våkenhet og Helbredelse. Klikk på shuffle the cards på ønsket stokk. Klikk så på kortet for å snu det. Klikk en gang til for å lese tolkningen. Lykke til!

ÅNDELIG VÅKENHET

SHUFFLE THE CARDS
Back

Tro

Se på dine trosystemer, skill tro fra virkelighet

Kortet oppfordrer deg til å se over dine trossystemer. Bli kjent med intensjonene bak valgene og tankene dine. Er du sikker på at det du tror skaper frihet til å vokse inn i ditt eget potensiale? Prøv å øve på hvordan det føles når troen legges til side, og du står ansikt til ansikt med opplevelser. Føl mer enn du tenker. Sansningen er veien til å nyte livet og kjenne deg frisk, levende, fri og glad. Du vil oppdage en ny verden når du tillater
deg selv å leve uten begrensende tro og tanker.

HELBREDELSE

SHUFFLE THE CARDS
Back

Bryte sirkelen

Dette kortet ber deg bryte sirkelen av negativt selvsnakk. Indre dialoger som ikke styrker deg, men derimot har et negativt, demotiverende innhold, kan ikke gi gode følelser og må stoppes aktivt av deg. Slike dialoger gir ofte avmakt, mismot og styrker mistillit til livet. Feks: Jeg blir alltid årsaken til krangler og vanskelige konflikter som oppstår i livet mitt. Det er visst bedre at jeg lider og har det vanskelig enn andre mennesker. Jeg får alltid skylden. Det er helt sikkert noe galt med meg for mine behov teller jo ikke.

Kan du kjenne hvordan slike tanker eller liknende tapper deg for kraft? Kjenner du at slike negative holdninger gjør deg svak?
Du oppfordres til å bryte sirkelen av ditt negative selvsnakk her og nå.

Si høyt: Jeg tar ansvar for mine egne følelser og handlinger og lar andre ta ansvaret for sine. Jeg bidrar med harmoni og glede i andre liv og mottar det samme tilbake. Jeg fortjener å være lykkelig og glad, og kan nyte livet. Mine behov er viktige for meg og jeg har rett til å imøtekomme mine lengsler og mine behov. Jeg er verdifull.

Kjenn at du har verdi. La det synke dypt inn i deg og spjære gjennom løgnen, slik at din kraft og tillit kan blomstre og manifestere et godt liv. Livet vil støtte alle skrittene du tar i retning av å bli den du egentlig er. Stol på det.

Orakelkort er som en tråd inn i intuisjonen.

Utgivelse 2017

Utgivelse 2019

NYHET – Utgivelse 2020

Pin It on Pinterest