Orakelkort

Her finner du mine to orakelkort: Helbredelse og Åndelig våkenhet

 

Se film:

FORHANDLE?

Vil du forhandle mine kort så kontakt meg her.

Orakelkort er som en tråd inn i intuisjonen.

Gir inspirasjon

når du søker større mening og forståelse av livet. Kortene kan vekke og lede deg på rett vei.

Gir støtte

når du trenger det i livets opp og nedturer. Kortene speiler deg og dine mønstre.

Gir motivasjon

når du trenger å ta gode valg og utvikle deg. Kortene oppfordrer til endringer og vekst.

Gir trygghet

når du føler deg forvirret og ikke forstår hva som skjer. Kortene kan guide deg og gi svar.

NYHET: Helbredelse

Stokken består av 44 kort og veiledningsbok.

Leveres i fin eske.

Gratis kunstkort medfølger!

 

Pris: 350,-  +  Frakt: 60,-

Bestill her

 

NYHET: Få med fire ja/nei kort på kjøpet!

Bruksanvisning følger med. Les mer

Tilbakemeldinger fra testpersoner på den nyeste stokken HELBREDELSE

“Tusen takk for at jeg fikk lov til å teste dine fantastiske, sterke og veiledende kort. Givende for meg selv og de jeg har testet de på. Ensidig positive tilbakemeldinger, hvor det samlede ord er: Wow! Du er enestående og en veldig dyktig dame. Det er et virkelig sterkt budskap som jeg varmt vil anbefale til klinikker, rådgivere, behandlere og andre som arbeider med mennesker.»
– Lissi Katharina Blank

​—

“Det har vært en spennende reise med disse kortene. De har vist seg å være et godt hjelpemiddel til å nøste opp i tråder, og kvitte meg med gamle ting og starte opp på ny frisk. Kortene gir en god refleksjon i prosessen. Jeg har følt meg som en syndebukk hele livet, og endelig kan jeg løsrive meg fra rollen uten dårlig samvittighet. Man får plassert knagger på rett plass, og ser andre og ting i et helt nytt lys. Man klarer å snu det negative til det positive. Tusen takk, det har vært givende.»

​—

“Tusen takk for at jeg fikk teste disse kortene. Jeg har lenge jobbet med problematikken, det er vanskelig å snu de gamle vanene og tenkningen, men nå ser jeg min tankegang bedre, jeg kan stoppe opp og snu på ting. Kortene er veldig nyttige, og peker på sannheten. De er vakre og de snakker til meg. Du er dyktig!»

​—

“Det har vært en reise fylt av innsikter og åpninger å teste dine kort. Jeg har lært utrolig mye om min egen rolle i mitt miljø, både som voksen og som barn. Jeg har lært mye om mine klienter når jeg har brukt kortene i arbeidet mitt. Kortene gir dyp innsikt og veiledning, og bidrar til forløsning. De er effektive og sterke, og har bidratt til å gjøre meg mer reflektert og åpen. Jeg tror mange mennesker lever med en eller annen berøring i forhold til syndebukk.»
– Tine Jønsson Rosengren-delbekk

​—

“Interessante kort som gir ny innsikt og forståelse. Gir bevissthet rundt egne, ofte irrasjonelle tanker. Kortene er grundige, og mange gir en fin balanse i forhold til problemstilling. Man kommer under huden om man er åpen og tillater det.”

​—

“Kortene forandrer vinklingen på tanker og oppfatninger som ikke er heldige. De fikk meg til å reflektere over egne mønstre og følelser. Som et spark i rumpa, når jeg virkelig trenger å komme meg videre. De inspirerer meg til å være ærlig mot meg selv, og handle annerledes! “

​—

“Kortene treffer spikeren på hodet på det jeg sliter med, og gir meg gode ledetråder. De trøster og hjelper meg å endre tankemønstre og negative holdninger til meg selv. “

Se eksempler på kort fra stokken nedenunder.

DRØMMER

​Dette kortet minner deg om verdien av drømmer. Tenk over hva som fascinerer deg mest i verden og la forestillingsevnen din synke inn i det og se at du blir en del av det. Drømmer er ulevd potensiale! Det forteller om alt som bor i deg og som med tid og innsats kan blomstre og bære gode frukter. Hva kan du se i livet som du liker og som du skulle ønske var en del av deg? Bruk litt tid hver dag til å la tankene vandre inn i drømmeland og kos deg med det. Kjenn at drømmene allerede har skjedd, og la følelsene fylle deg. Hjernen vet ikke forskjell på det som er sant og det som er innbilt, så hiv deg ut i det.

Du må ta sjansen og se hva du kan bli. Ditt potensial må få sjansen til å vise seg, og du muligheten til å blomstre frem. Du fortjener mer!

​Lag gjerne en Visionboard. Kjøp en stor hvit kartong, hvor du limer på utklipp av bilder og tekster som formidler det du drømmer om. Du kan også skrive og tegne på denne kartongen. Ha dette viktige «bildet» synlig slik at du hele tiden blir minnet på hva du kan oppnå og hva du har i vente!

SKYLDEN

Dette kortet forteller deg at det er ikke din skyld.

Når noen feiler noe, om noen føler seg uvel eller syke, om noen oppfører seg rart eller annerledes, så er det ikke din feil. Det er ikke noe du har gjort, noe de har hørt om deg, eller at de har gjort seg opp en mening om at du er en dårlig person. Når det er noe med noen, så tilhører det dem. Ikke deg.

Det er ikke din skyld hvis du uttrykker følelser og blir møtt med kritikk, hvis du prøver å gjøre deg forstått og blir møtt med ignoranse, eller hvis du følger din egen sannhet og blir møtt med represalier. Du har rett til å dele dine følelser, å gjøre deg forstått og følge din egen sannhet. Dypt inni deg finnes en lengsel etter å kunne slippe all skyld og tillate livet å flomme gjennom deg. Du kan leve uten skyld.

​Legg hendene på kjevene dine, samtidig som du lar kjevene henge løst og munnen åpne seg. Lukk øynene. Så et frø inni deg av en ny verdighet, og hvor du lover deg selv å gi slipp på skyld som ikke er din å bære og hvor du tillater deg selv å ha dine følelser og behov. Slipp taket om kjevene og hvil hendene over hjertet.

Si inni deg:
Jeg lar all skyld renne ut av kjevene mine og jeg møter livet med tillit.

MØRKT FØR DAGSLYS

Like før daggry er natten på sitt mørkeste. På en liknende måte er fasen før transformasjon av følelser og bevissthet; det blir verre før det blir bedre. Det kan oppleves som en uendelig lang og mørk natt og vi vet faktisk ikke om lindringen kommer og det kan aldri gis noen garanti. I stedet er alt avhengig av våre valg av hengivelse. Er vi hengitt tillit eller mistro, utholdenhet eller uro, overgivelse eller motstand? Noen ganger er det lettest å hoppe over valget, og bare sove oss gjennom natten, men dette er alltid en utsettelse da våkenhet er en forutsetning for transformasjon.

​Dette kortet forteller at tillit, utholdenhet og overgivelse er det eneste som vil bringe inn daglyset til en mørk situasjon. Kortet forteller også at du har det motet som kreves for å tillate disse flotte egenskapene å vokse frem i deg. Unngå å dvele ved tanker som nærer din uro og motstand. Selv om tankene er forståelige, er de ikke til hjelp. Gi deg selv den tiden det tar å komme gjennom den mørke natten, og vær dedikert. Før eller siden vil lyset skinne innenfra og da kan ingenting slokne denne flammen i deg.

Åndelig våkenhet

Stokken består av 62 kort og veiledningsbok.

Leveres i fin eske.

Gratis kunstkort medfølger!

 

Pris: 300,-  +  Frakt: 60,-

 

Bestill her

Tilbakemeldinger fra testpersoner på stokken Åndelig våkenhet

“Når jeg har kjent behov for veiledning på mine personlige utfordringer har jeg fått god hjelp av orakelkortene. Teksten traff meg, belyste ting jeg selv ikke så og ga meg klarere innsikt. Anbefales til alle som søker innsikt og veiledning.»
– Inger Lene Storange

​—

“Kortene gir ro og healing. Det sorte aspektet som kan være i noen kort, er ikke i disse kortene. De fokuserer på det positive og gir løsninger på utfordringer. Jeg føler meg rolig av å bruke de, og vil anbefale disse kortene videre.»
– Eivind Olsen

» Åpningene disse kortene gir stemmer forunderlig godt med utfordringene jeg har, og hjelper meg å å føle mer fred, aksept og balanse. Jeg føler tillit til at kortene har kobling til en høyere bevissthet. Det at kommunikasjonen er relativt abstrahert, gir rom for større tolkning, men samtidig er det nok føringer til å skjønne det visuelle språket.”
– Tove Elin Berg

“En fantastisk mulighet å se livet sitt fra et konstruktivt ståsted. Vakker kunst og innsiktsfulle ord leder vei mot gjennombrudd i forståelsen av sitt eget liv.” – Susanne Heart

“Kortene er sanne, hjelpsomme, godt forståelige og gode beskrivelser. Fantastiske illustrasjoner.
Enklere å forstå enn noen andre kort jeg har prøvd. Jeg får virkelig hjelp av å bruke dem.”  -Sara Anne Fossum

Se eksempler på kort fra stokken nedenunder.

SANNHETEN

 

Stol på egen dømmekraft, sanne tanker

Noen ganger trer en krystallklar sannhet frem og viser deg hvordan ting egentlig henger sammen. Dette en slik stund. Tankene som kommer til deg nå gir deg sannheten om situasjonen. Du kan skille mellom det som er sant og det som er fantasi eller frykt ved å kjenne på hvordan tanken runger i hjertet ditt. Sannhet kan noen ganger være vond og sår, men den er likevel inderlig fordi sannhet alltid har forløsende egenskaper ved seg. Frykt og fantasi derimot har det ikke.

 

HELBREDELSE

 

Åpenhet, synlig sårbarhet, omsorg

Dette kortet bærer bud om helbredelse på et område av livet hvor du har slitt lenge. Helbredelsen krever noe av deg, og det er den fulle overgivelse til de helende kreftene som strømmer gjennom deg. Tillat åpenhet og sårbarhet. Selv om det er mange stemmer som vil mene noe om det som skjer, vær tro mot kraften og la deg lede uten sinnets innblanding. Så mye kan skje på denne måten, helt uten anstrengelse og med en letthet som vil overraske deg. Pust dypt og tillat denne helbredelsen.

SKJEBNEHJULET

Gudommelig inngripen, lovnader, hjelp

Vi mennesker tar valg som er gode for oss, og noen ganger valg som kolliderer med hverandre og leder oss ut i myr og søkk. Tiden er kommet for at skjebnen griper inn i dine affærer med lovnader og litt hjelp. Livet bryr seg om hvordan det går med deg, og nærmeste fremtid vil vise hvordan denne inngripen fortoner seg. Det kan hende du blir opplyst på et område, eller ytre vanskelige omstendigheter løser seg av seg selv. Hjelpen kan også komme i form av menneskelig støtte og økonomisk bistand.

Pin It on Pinterest