Orakelkort

Orakelkort er som en tråd inn i intuisjonen.

Helbredelse

Effektive selvhjelpskort! Helbredelse består av 44 kort og veiledningsbok med tolkninger for hvert enkelt kort. Enkelte kort har tilhørende øvelser og affirmasjoner. Leveres i en eske for oppbevaring.

Hverdags Orakler

En nylig lansert orakelstokk i luksusutgave. Dette er en folkelig og hverdagslig stokk som passer for de fleste. Den er enkel og jordnær, og kan svare deg på livets små og store spørsmål. Trekk et kort for råd, hjelp og støtte, eller når du trenger motivasjon i livet ditt.

Åndelig Våkenhet

Åndelig Våkenhet er den første orakelstokken jeg laget og den ble raskt populær. Den består av 62 kunstbaserte kort og guidebok med tolkninger, alt leveres i eske. KORT OG TEKST ER PÅ NORSK.

Nyhet!

Hverdagsorakler

​Stokken består av 71 kort og veiledningsbok. Leveres i fin eske.

Gratis kunstkort medfølger!

Pris: 399,- 

FRI FRAKT

Se eksempler på kort fra stokken nedenunder.

Tilbakemeldinger fra testpersoner på den nyeste stokken HVERDAGSORAKLER

«Det er virkelig noe helt spesielt og magisk for meg med denne stokken. Fra første stund jeg hørte om den visste jeg at den skal jeg ha. Den er bare helt unik for meg. Det føles enkelt, opplagt, lett, som om «vi» endelig er sammen. Høres kanskje sprøtt ut, men sånn er det. Det er hva den gir som følgesvenn i every day life, for meg og for andre jeg møter med stokken!»

«Woow! Første inntrykk av dine nyeste kort er sterkt. Det føles som om jeg har fått en egen Guru i hus. Kortene er veldig direkte. Energien føles for meg som fra en streng og kjærlig mester som viser meg hva jeg må jobbe med. Denne kortstokken er en fantastisk veiviser til å kunne utvikle oss åndelig!»

«WOW! Jeg har nettopp mottatt hverdags orakler som jeg ventet spent på, jeg visste med én gang at disse kortene ville jeg ha. For et fantastisk orakel Annette har skapt med dype meningsfulle kanaliserte budskap som treffer og gir innsikt til utvikling og oppvåkning. Det er en sann fryd og glede å jobbe med dette orakelet. Nydelige illustrasjoner, hver og et av kortene som vakre kunstverk. En majestetisk opplevelse.»

«Er bare så fantastisk fornøyd med min nye kortstokk hverdagsorakler. Dei hjelper meg gjennom det meste og gir meg ny god innsikt. Superglad i denne stokken. Har alle tre og dei er dei beste eg har! Får korrekte og ærlige svar.»

«Jeg er den glade eier av dine to andre kort stokker som jeg til nå har opplevd er veldig sterke. Ditt nye kort-sett overgår for meg disse to, aldri har jeg hatt orakelkort som er så sterke! Jeg har brukt de på meg selv og andre….. og også fått svært flotte tilbakemeldinger herfra.

“Hver gang jeg bruker kortene er det som om det sitter en skikkelse rett ovenfor meg og smiler vennlig. Alltid vennlig.»

Skogen – skjult, hemmeligheter, tegn

Skogen representerer illusjonen av tanker og holdninger. Det finnes et budskap som er skjult og gjemt for deg, men det handler egentlig om et selvbedrag. Trærne i bildet oppfattes som en hindring eller blokkering, og du tror at veien frem går gjennom en sikksakk passasje mellom alle trærne. Dette er illusjonen. Det finnes en annen måte og du må gi opp din vante forestilling om realitetene for at det skal avsløre seg. Ting er kanskje ikke slik du tror. Kortet indikerer at du lar deg stoppe i en oppgave fordi du har fastlåste tanker og et gammelt virkelighetssyn som holder deg tilbake. En ny dimensjon er tilgjengelig og nødvendig for å løfte deg til høyere nivå av innsikt og viten. Du er kommet så langt at du ikke lenger kan avvise denne kjensgjerningen. Det vil også være viktig for positive endringer, prestasjoner og fullbyrdelsen av drømmer. Se etter tegn og ta imot nye inntrykk og impulser som kommer til deg.

Kortet kan også stå for hemmeligheter. Se på andre kort for å få en indikasjon på om dette er fordelaktig eller ei. Det kan hende noen holder ting skjult for deg.

 

Blomsterhage – rik, gudommelig kraft, skapelse

Det er mer enn nok å ta av. Dette kortet representerer penger og muligheter, det som vokser og gror. Den handler om den gode avlingen og de heldige resultatene. Du har nok til å plukke en bukett å ha i en vase i huset ditt. Du kan gi en blomsterbukett til noen du er glad i og lage en blomsterkrans som du kan bære rundt halsen. Det er mer enn nok til deg.

Gudommelig energi har manifestert eller vil manifestere seg i fine ting som du kan nyte godt av. Kortet vil også opplyse deg om at ingen eier rettighetene til denne prosessen. Den er i alle, inkludert deg. Om du har opplevd mange skuffelser, er kortet tydelig på at du må slippe det som har vært. Du er et skapende vesen og har alle muligheter til å få det du ønsker deg. Denne blomsterhagen tilhører deg. Det er din avling som har kommet gjennom valg på ulike plan. Innstilling og tankesett er viktig for utfallet. Vit at du fortjener en frodig og fargerik hage. Du kan dele ut og la blomster spres med vinden.

Dersom du opplever at avlingen ikke er rede, jobb med være synlig og tillat å bli eksponert. Ingen blomster gror under en skjeppe. Ingen blomster gror i bare solskinn eller regn. Alt vil snart bli klart og tydelig for deg.

Empat – medfølelse, høyt utviklet, identifisering

Du er mest sannsynlig en empat som kan identifisere seg med andre på et dypt plan. Du ser og oppfatter ting som ikke er åpenbart, og du har et generelt innsyn i informasjon som er skjult for de fleste. Det kan handle om fortid, holdninger, intensjoner og tanker. Du vil kunne oppleve andres energitilstander og følelser i samme styrke som de selv gjør. Noen ganger lever mennesker i fornektelse og projisering, og i slike situasjoner vil du kunne leve ut deres drama og føle energien av deres valg og karma.

Å være en empat er både en gave og en utfordring. En gave gjennom den velsignelsen det er å bekrefte andre, og spre lys og håp inn i fastlåste livssituasjoner. Du løfter den kollektive energien mot høyere nivå av sannhet og transparent levesett. Du blir et bilde på ubetinget kjærlighet og forståelse, og andre kan oppsøke deg for råd og veiledning. Det er også en utfordring gjennom at du er spesielt sårbar og utsatt. Du opplever ting utover din egne skjebne og kan føle på mye livssmerte. Andre kan vende seg mot deg, fordi du oppfatter ting de ikke ønsker at du skal se. Det kan være enkeltpersoner eller grupper som føler seg truet av deg, og av denne grunn begynner å klandre og motarbeide deg. Det er viktig at du beskytter deg og søker støtte fra mennesker som er våkne, sterke og innsiktsfulle.

Kortet kan også bety at du er en foregangsperson. Du representerer en union av at alle er ett og mennesker ser opp til deg. Noen ganger betyr dette kortet at du har empater i din nære familie eller omgangskrets. Det kan handle om høyt utviklede barn som trenger din støtte og bekreftelse.

Helbredelse

​Stokken består av 44 kort og veiledningsbok. Leveres i fin eske.

Gratis kunstkort medfølger!

Pris: 349,- 

FRI FRAKT

Se eksempler på kort fra stokken nedenunder.

Tilbakemeldinger fra testpersoner på den nyeste stokken HELBREDELSE

“Tusen takk for at jeg fikk lov til å teste dine fantastiske, sterke og veiledende kort. Givende for meg selv og de jeg har testet de på. Ensidig positive tilbakemeldinger, hvor det samlede ord er: Wow! Du er enestående og en veldig dyktig dame. Det er et virkelig sterkt budskap som jeg varmt vil anbefale til klinikker, rådgivere, behandlere og andre som arbeider med mennesker.» –Lissi Katharina Blank

“Det har vært en spennende reise med disse kortene. De har vist seg å være et godt hjelpemiddel til å nøste opp i tråder, og kvitte meg med gamle ting og starte opp på ny frisk. Kortene gir en god refleksjon i prosessen. Jeg har følt meg som en syndebukk hele livet, og endelig kan jeg løsrive meg fra rollen uten dårlig samvittighet. Man får plassert knagger på rett plass, og ser andre og ting i et helt nytt lys. Man klarer å snu det negative til det positive. Tusen takk, det har vært givende.»

“Tusen takk for at jeg fikk teste disse kortene. Jeg har lenge jobbet med problematikken, det er vanskelig å snu de gamle vanene og tenkningen, men nå ser jeg min tankegang bedre, jeg kan stoppe opp og snu på ting. Kortene er veldig nyttige, og peker på sannheten. De er vakre og de snakker til meg. Du er dyktig!»

“Det har vært en reise fylt av innsikter og åpninger å teste dine kort. Jeg har lært utrolig mye om min egen rolle i mitt miljø, både som voksen og som barn. Jeg har lært mye om mine klienter når jeg har brukt kortene i arbeidet mitt. Kortene gir dyp innsikt og veiledning, og bidrar til forløsning. De er effektive og sterke, og har bidratt til å gjøre meg mer reflektert og åpen. Jeg tror mange mennesker lever med en eller annen berøring i forhold til syndebukk.» –Tine Jønsson Rosengren-delbekk

“Interessante kort som gir ny innsikt og forståelse. Gir bevissthet rundt egne, ofte irrasjonelle tanker. Kortene er grundige, og mange gir en fin balanse i forhold til problemstilling. Man kommer under huden om man er åpen og tillater det.”

“Kortene forandrer vinklingen på tanker og oppfatninger som ikke er heldige. De fikk meg til å reflektere over egne mønstre og følelser. Som et spark i rumpa, når jeg virkelig trenger å komme meg videre. De inspirerer meg til å være ærlig mot meg selv, og handle annerledes!»

“Kortene treffer spikeren på hodet på det jeg sliter med, og gir meg gode ledetråder. De trøster og hjelper meg å endre tankemønstre og negative holdninger til meg selv.»

DRØMMER

​Dette kortet minner deg om verdien av drømmer. Tenk over hva som fascinerer deg mest i verden og la forestillingsevnen din synke inn i det og se at du blir en del av det. Drømmer er ulevd potensiale! Det forteller om alt som bor i deg og som med tid og innsats kan blomstre og bære gode frukter. Hva kan du se i livet som du liker og som du skulle ønske var en del av deg? Bruk litt tid hver dag til å la tankene vandre inn i drømmeland og kos deg med det. Kjenn at drømmene allerede har skjedd, og la følelsene fylle deg. Hjernen vet ikke forskjell på det som er sant og det som er innbilt, så hiv deg ut i det.

Du må ta sjansen og se hva du kan bli. Ditt potensial må få sjansen til å vise seg, og du muligheten til å blomstre frem. Du fortjener mer!

​Lag gjerne en Visionboard. Kjøp en stor hvit kartong, hvor du limer på utklipp av bilder og tekster som formidler det du drømmer om. Du kan også skrive og tegne på denne kartongen. Ha dette viktige «bildet» synlig slik at du hele tiden blir minnet på hva du kan oppnå og hva du har i vente!

SKYLDEN

Dette kortet forteller deg at det er ikke din skyld.

Når noen feiler noe, om noen føler seg uvel eller syke, om noen oppfører seg rart eller annerledes, så er det ikke din feil. Det er ikke noe du har gjort, noe de har hørt om deg, eller at de har gjort seg opp en mening om at du er en dårlig person. Når det er noe med noen, så tilhører det dem. Ikke deg.

Det er ikke din skyld hvis du uttrykker følelser og blir møtt med kritikk. Hvis du prøver å gjøre deg forstått og blir møtt med ignoranse, eller hvis du følger din egen sannhet og blir møtt med represalier. Du har rett til å dele dine følelser, å gjøre deg forstått og følge din egen sannhet. Dypt inni deg finnes en lengsel etter å kunne slippe all skyld og tillate livet å flomme gjennom deg. Du kan leve uten skyld.

​Øvelse: Legg hendene på kjevene dine, samtidig som du lar kjevene henge løst og munnen åpne seg. Lukk øynene. Så et frø inni deg av en ny verdighet, og hvor du lover deg selv å gi slipp på skyld som ikke er din å bære og hvor du tillater deg selv å ha dine følelser og behov. Slipp taket om kjevene og hvil hendene over hjertet.

Si inni deg: Jeg lar all skyld renne ut av kjevene mine og jeg møter livet med tillit.

MØRKT FØR DAGSLYS

Like før daggry er natten på sitt mørkeste. På en liknende måte er fasen før transformasjon av følelser og bevissthet; det blir verre før det blir bedre. Det kan oppleves som en uendelig lang og mørk natt og vi vet faktisk ikke om lindringen kommer og det kan aldri gis noen garanti. I stedet er alt avhengig av våre valg av hengivelse. Er vi hengitt tillit eller mistro, utholdenhet eller uro, overgivelse eller motstand? Noen ganger er det lettest å hoppe over valget, og bare sove oss gjennom natten, men dette er alltid en utsettelse da våkenhet er en forutsetning for transformasjon.

​Dette kortet forteller at tillit, utholdenhet og overgivelse er det eneste som vil bringe inn daglyset til en mørk situasjon. Kortet forteller også at du har det motet som kreves for å tillate disse flotte egenskapene å vokse frem i deg. Unngå å dvele ved tanker som nærer din uro og motstand. Selv om tankene er forståelige, er de ikke til hjelp. Gi deg selv den tiden det tar å komme gjennom den mørke natten, og vær dedikert. Før eller siden vil lyset skinne innenfra og da kan ingenting slokne denne flammen i deg.

Åndelig våkenhet

Stokken består av 62 kort og veiledningsbok. Leveres i fin eske. Nylig kommet i 2.opplag og med ny forside.

Pris: 379,-

Gratis frakt

Se eksempler på kort fra stokken nedenunder.

Tilbakemeldinger fra testpersoner på stokken Åndelig våkenhet

“Når jeg har kjent behov for veiledning på mine personlige utfordringer har jeg fått god hjelp av orakelkortene. Teksten traff meg, belyste ting jeg selv ikke så og ga meg klarere innsikt. Anbefales til alle som søker innsikt og veiledning.» Inger Lene Storange

“Kortene gir ro og healing. Det sorte aspektet som kan være i noen kort, er ikke i disse kortene. De fokuserer på det positive og gir løsninger på utfordringer. Jeg føler meg rolig av å bruke de, og vil anbefale disse kortene videre.» Eivind Olsen

» Åpningene disse kortene gir stemmer forunderlig godt med utfordringene jeg har, og hjelper meg å å føle mer fred, aksept og balanse. Jeg føler tillit til at kortene har kobling til en høyere bevissthet. Det at kommunikasjonen er relativt abstrahert, gir rom for større tolkning, men samtidig er det nok føringer til å skjønne det visuelle språket.” Tove Elin Berg

“En fantastisk mulighet å se livet sitt fra et konstruktivt ståsted. Vakker kunst og innsiktsfulle ord leder vei mot gjennombrudd i forståelsen av sitt eget liv.” –Susanne Heart

“Kortene er sanne, hjelpsomme, godt forståelige og gode beskrivelser. Fantastiske illustrasjoner. Enklere å forstå enn noen andre kort jeg har prøvd. Jeg får virkelig hjelp av å bruke dem.”  –Sara Anne Fossum

SANNHETEN

Stol på egen dømmekraft, sanne tanker.

Noen ganger trer en krystallklar sannhet frem og viser deg hvordan ting egentlig henger sammen. Dette en slik stund. Tankene som kommer til deg nå gir deg sannheten om situasjonen.

Du kan skille mellom det som er sant og det som er fantasi eller frykt ved å kjenne på hvordan tanken runger i hjertet ditt. Sannhet kan noen ganger være vond og sår, men den er likevel inderlig fordi sannhet alltid har forløsende egenskaper ved seg. Frykt og fantasi derimot har det ikke.

HELBREDELSE

Åpenhet, synlig sårbarhet, omsorg

Dette kortet bærer bud om helbredelse på et område av livet hvor du har slitt lenge. Helbredelsen krever noe av deg, og det er den fulle overgivelse til de helende kreftene som strømmer gjennom deg.

Tillat åpenhet og sårbarhet. Selv om det er mange stemmer som vil mene noe om det som skjer, vær tro mot kraften og la deg lede uten sinnets innblanding. Så mye kan skje på denne måten, helt uten anstrengelse og med en letthet som vil overraske deg. Pust dypt og tillat denne helbredelsen.

SKJEBNEHJULET

Gudommelig inngripen, lovnader, hjelp

Vi mennesker tar valg som er gode for oss, og noen ganger valg som kolliderer med hverandre og leder oss ut i myr og søkk. Tiden er kommet for at skjebnen griper inn i dine affærer med lovnader og litt hjelp. Livet bryr seg om hvordan det går med deg, og nærmeste fremtid vil vise hvordan denne inngripen fortoner seg.

Det kan hende du blir opplyst på et område, eller ytre vanskelige omstendigheter løser seg av seg selv. Hjelpen kan også komme i form av menneskelig støtte og økonomisk bistand.

Pin It on Pinterest