Orakel Kalender 2022

Alle har sin unike vei gjennom livet. Denne kalenderen kan hjelpe deg å finne din! 

Bevisst journalføring av dine daglige orakelkort kan øke forståelsen av deg selv og kortene!

 

NÅ 50 % RABATT + FRI FRAKT

Åndelig Våkenhet - Norske Orakel kort

Perfekt sammen med dine orakelkort!

Denne kalenderen tilbyr en unik mulighet å plugge inn i deg selv og åpne for nye måter å se livet på sammen med dine favoritt orakelkort. Den gir god støtte og hjelp på din åndelig vei. 540 sider!

  • Trekk dagens kort og noter ned tankene dine.
  • Få tips og råd om orakelkort!
  • Månedlige tema + oppsett til bevisstgjøringsprosesser og selvrefleksjon. 
  • Det er selvfølgelig plass til dagens gjøremål, huskelister og planer.
  • Boken har også fine fargerike bilder!

Putt boken tilbake i boksen når den ikke er i bruk. SALGSPRIS 249,-

Ved å kjøpe kalenderen får du tilgang på lukket selvhjelpsgruppepå facebook. Den startet opp 01.01.2022 og vil vare i ett år. Her deles mange fine overraskelser! Finn dagene for delinger i kalenderen. Det fungerer også som støttegruppe hvor medlemmer deltar aktivt og støtter hverandre. 

 

Her kan du bestille kalenderen

Bruk kalenderen sammen med Hverdagsorakler.
Lyst å kjøpe disse samtidig? Se nedenunder

Hverdags Orakler kort

HVERDAGS ORAKLER

Orakelkort i luksusutgave. 71 kort med guidebok. Gull på kanter. Leveres i oppbevaringseske ( med design som matcher kalenderen)

Dette er en folkelig og hverdagslig stokk som passer for de fleste.

Den er enkel og jordnær, og kan svare deg på livets små og store spørsmål. Trekk et kort for råd, hjelp og støtte, eller når du trenger motivasjon i livet ditt. Orakelkortene kan være magisk treffsikre og bli et verdifullt hjelpemiddel i hverdagen. 

Bestill idag – 399,- Leveres innen få dager!

Bestill både Orakelkort + Orakelkalender

Vil du ha både kort og kalender, gå for dette tilbudet! Her får du også inkludert bonusgaver som krystallarmbånd, kunstkort og takknemlighetskalender for vegg. Alt inkludert!

Spar penger! Fri frakt!

 

Bestill i dag – Kr 629,-

Bevissthet

Dette sier kundene om Orakel kalenderen:

 

Utrolig vakker og flott kalender. Her er det rom for drømmer,meditasjon,
tanker,følelser og fakta samlet på ett sted. Den har ett enkelt men godt oppsett som gir rom for individualisering, samtidig som den hjelper til å holde tråden. Blitt veldig glad i min kalender og anbefaler den på det sterkeste.

Line

For meg var både orakelkalenderen og korta noko nytt for meg i 2021. Kalenderen har gjort at eg starter kvar dag med eit kort til refleksjon og ettertanke. Det er blitt ein god ny morgonrutine. Det er ein måte å opna hjartet før den nye dagen og koma nær det som er.

Bente

Jeg har aldri hatt ambisjoner om å skrive dagbok. Men etter å ha sett denne måtte jeg ombestemme meg. En utrolig vakker bok, innbydende, og laget på en måte som gjør at du kan bruke den akkurat slik du vil. Med jevnlige inspirasjoner og vakre bilder til å bli glad av. Dagboken inviterer til selvrefleksjon i møte med daglige trekk av orakelkort. Tilhørende facebookgruppe er også flott. 

Kristine

Synes kalenderen er helt alldeles nydelig. Mange fine mantraer og positive vibber . Flotte farger, positive ord og vakre bilder underveis. Du lærer å reflektere over de forskjellige kortene og foran i boken står tips, inspirasjon og ideer .
Sammen med kortene er det helt perfekt da den er lagt opp til dagens kort osv.
Absolutt anbefales på det varmeste

Annie-Mai

Orakelkalender er et flott verktøy å bruke sammen med Hverdagsorakler. Kalenderen har blitt mitt lille, hellige private sted der jeg kan notere fra mitt innerste. Den hjelper å holde fokus på hvor jeg er, hva jeg trenger å jobbe med og ikke minst hva som blir bedre. Jeg er blitt veldig glad i den vakre boken på kort tid. Anbefales!

Sonja

Jeg har både kalenderen og hverdagsorakeler kortene og det var veldig bra investering i meg selv. Jeg starter hver dag å trekke ut en eller flere kort, jeg skriver ned i kalenderen mine tanker og følelser hver dag, slik at jeg kan se min utviklingsprosses på mine egne øyne. Samtidig skriver jeg hver dag notater, hva jeg er takknemlig for. Jeg har gått gjennom en tøff periode i slutten av 2021 og tror meg eller ikke, dette hjulpet meg å komme til riktig spor igjen.

Pavlina

Dette sier kundene om Hverdags Orakler:

 

Jeg ble anbefalt kortene av venner, og de kan anbefales på det varmeste. Lettleste tekster, hvert kort nydelig illustrert. Jeg har brukt Åndelig Våkenhet i noen år og supplerte i fjor med Hverdagsorakler. Har hatt god nytte av kunnskapen som formidles av Annette.

Linda Vikøyr Brynjulfsen

Hverdagsorakler er alt jeg håpet på, pluss så mye mer. Det gikk ikke mange dagene før jeg fikk
besøk av mine venninner og jeg kunne glede dem med at jeg hadde funnet noen nye fantastiske orakelkort.Ingen av oss har opplevd lignende før. Vi var fullstendig blåst av banen, og det eneste vi klarte å si var wow …. wow! Ingen av oss hadde mottatt så klare og tydelige budskap før. Ikke minst, vi hadde aldri opplevd en slik fantastisk formulering av teksten. Så tusen hjertelig takk for denne fantastiske gaven.

Vigdis Gustavsen

Det er virkelig noe helt spesielt og magisk for meg med denne stokken. Fra første stund jeg hørte om den visste jeg at den skal jeg ha. Den er bare helt unik for meg. Det føles enkelt, opplagt, lett, som om “vi” endelig er sammen. Høres kanskje sprøtt ut, men sånn er det. Det er hva den gir som følgesvenn i hverdagslivet mitt og for andre jeg møter med stokken!

Sigrùn Arna Elvarsdòttir

Kjæreste Annette! Du har fått en verdifull gave fra Universet, nemlig å være budbringer for disse fantastiske kortene. Takk for at du deler denne gaven med oss. Disse kortene gir meg trøst, styrke og svar når livet føles rådvilt. Namaste

Cathrine Aasvold Grønvold

WOW!  Jeg har nettopp mottatt hverdags orakler som jeg ventet spent på, jeg visste med én gang at disse kortene ville jeg ha. For et fantastisk orakel Annette har skapt med dype meningsfulle kanaliserte budskap som treffer og gir innsikt til utvikling og oppvåkning. Det er en sann fryd og glede å jobbe med dette orakelet. Nydelige illustrasjoner, hver og et av kortene som vakre kunstverk. En majestetisk opplevelse. 

Ma Tara Palmo

Kjære Annette ! Kortene dine gir utrolig god hjelp i livets prosess. Hverdagsorakler bidrar de til ny refleksjon, dypere innsikt og kanskje et nytt nivå og perspektiv på livet. Gjennom spennende
veiledning og bekreftelse på hvem jeg er og hvordan jeg best kan ivareta meg selv og andre. Kortene skaper nysgjerrighet, gir støtte og håp ! For meg et kortene utrolig verdifulle og jeg er svært takknemlig!

Sissel Langdalen Kise

Kort fra Hverdagsorakel stokken

Vakre kunstbaserte kort. Kortene er trykket i høy kvalitet og laminert for å tåle mye bruk.

© 2021 – Annette Laurence

Pin It on Pinterest