Orakel Kalender 2022

Alle har sin unike vei gjennom livet. Denne kalenderen kan hjelpe deg å finne din! 

Bevisst journalføring til dine daglige orakelkort for å forstå både deg selv og kortene bedre!

Åndelig Våkenhet - Norske Orakel kort

Perfekt sammen med dine orakelkort!

Denne kalenderen tilbyr en unik mulighet å plugge inn i deg selv og åpne for nye måter å se livet på sammen med dine favoritt orakelkort. Den gir god støtte og hjelp på din åndelig vei. 540 sider med innhold!

  • Trekk dagens kort og noter ned tankene dine.
  • Få tips og råd om dine kort!
  • Les inspirerende sitater og tekster og gjør fine øvelser.
  • Månedlige tema + masse inspirasjon og oppsett til bevisstgjøringsprosesser og selvrefleksjon. 
  • Det er selvfølgelig plass til dagens gjøremål, huskelister og planer.
  • Boken har også mange fine fargerike bilder!

Putt boken tilbake i boksen når den ikke er i bruk. PRIS 499,-

Ved å kjøpe kalenderen får du tilgang på lukket selvhjelpsgruppepå facebook. Starter opp 01.01.2022 og varer i ett år. Her deles mange fine overraskelser! Finn dagene for delinger i kalenderen. Det fungerer også som støttegruppe hvor medlemmer kan delta aktivt. 

 

Her kan du bestille kalenderen

Når du forhåndskjøper idag får du med bonusgaver: 5 stk kunstkort og ett krystall armbånd (Ametyst eller Bergkrystall)

Merk: LEVERING AV KALENDER I NOVEMBER

Bruk kalenderen sammen med Hverdagsorakler.
Lyst å kjøpe disse samtidig? Se nedenunder

Hverdags Orakler kort

HVERDAGS ORAKLER

Orakelkort i luksusutgave. 71 kort med guidebok. Gull på kanter. Leveres i oppbevaringseske ( med design som matcher kalenderen)

Dette er en folkelig og hverdagslig stokk som passer for de fleste.

Den er enkel og jordnær, og kan svare deg på livets små og store spørsmål. Trekk et kort for råd, hjelp og støtte, eller når du trenger motivasjon i livet ditt. Orakelkortene kan være magisk treffsikre og bli et verdifullt hjelpemiddel i hverdagen. 

Bestill idag – 399,- Leveres innen få dager!

Bestill både Orakelkort + Orakelkalender

Vil du ha både kort og kalender, gå for dette tilbudet!

Du får tilsendt Hverdags Orakler og Kalenderen i November. Spar penger! Bonusgaver kommer i tillegg: Kunstkort/gratulasjonskort og et nydelig krystall armbånd. Alt inkludert!

 

Bestill i dag – Kr 799,-

Bevissthet

Dette sier kundene om Hverdags Orakler:

 

Jeg ble anbefalt kortene av venner, og de kan anbefales på det varmeste. Lettleste tekster, hvert kort nydelig illustrert. Jeg har brukt Åndelig Våkenhet i noen år og supplerte i fjor med Hverdagsorakler. Har hatt god nytte av kunnskapen som formidles av Annette.

Linda Vikøyr Brynjulfsen

Hverdagsorakler er alt jeg håpet på, pluss så mye mer. Det gikk ikke mange dagene før jeg fikk
besøk av mine venninner og jeg kunne glede dem med at jeg hadde funnet noen nye fantastiske orakelkort.Ingen av oss har opplevd lignende før. Vi var fullstendig blåst av banen, og det eneste vi klarte å si var wow …. wow! Ingen av oss hadde mottatt så klare og tydelige budskap før. Ikke minst, vi hadde aldri opplevd en slik fantastisk formulering av teksten. Så tusen hjertelig takk for denne fantastiske gaven.

Vigdis Gustavsen

Det er virkelig noe helt spesielt og magisk for meg med denne stokken. Fra første stund jeg hørte om den visste jeg at den skal jeg ha. Den er bare helt unik for meg. Det føles enkelt, opplagt, lett, som om «vi» endelig er sammen. Høres kanskje sprøtt ut, men sånn er det. Det er hva den gir som følgesvenn i hverdagslivet mitt og for andre jeg møter med stokken!

Sigrùn Arna Elvarsdòttir

Kjæreste Annette! Du har fått en verdifull gave fra Universet, nemlig å være budbringer for disse fantastiske kortene. Takk for at du deler denne gaven med oss. Disse kortene gir meg trøst, styrke og svar når livet føles rådvilt. Namaste

Cathrine Aasvold Grønvold

WOW!  Jeg har nettopp mottatt hverdags orakler som jeg ventet spent på, jeg visste med én gang at disse kortene ville jeg ha. For et fantastisk orakel Annette har skapt med dype meningsfulle kanaliserte budskap som treffer og gir innsikt til utvikling og oppvåkning. Det er en sann fryd og glede å jobbe med dette orakelet. Nydelige illustrasjoner, hver og et av kortene som vakre kunstverk. En majestetisk opplevelse. 

Ma Tara Palmo

Kjære Annette ! Kortene dine gir utrolig god hjelp i livets prosess. Hverdagsorakler bidrar de til ny refleksjon, dypere innsikt og kanskje et nytt nivå og perspektiv på livet. Gjennom spennende
veiledning og bekreftelse på hvem jeg er og hvordan jeg best kan ivareta meg selv og andre. Kortene skaper nysgjerrighet, gir støtte og håp ! For meg et kortene utrolig verdifulle og jeg er svært takknemlig!

Sissel Langdalen Kise

Kort fra Hverdagsorakel stokken

Vakre kunstbaserte kort. Kortene er trykket i høy kvalitet og laminert for å tåle mye bruk.

© 2021 – Annette Laurence

Pin It on Pinterest