Hverdags Orakler

Denne populære Norske Orakelstokken består av 71 kort og guidebok. Levert i eske.

Gir inspirasjon, støtte og veiledning i livets små og store spørsmål

Dette sier kundene om kortene:

 

Jeg ble anbefalt kortene av venner, og de kan anbefales på det varmeste. Lettleste tekster, hvert kort nydelig illustrert. Jeg har brukt Åndelig Våkenhet i noen år og supplerte i fjor med Hverdagsorakler. Har hatt god nytte av kunnskapen som formidles av Annette.

Linda Vikøyr Brynjulfsen

Hverdagsorakler er alt jeg håpet på, pluss så mye mer. Det gikk ikke mange dagene før jeg fikk
besøk av mine venninner og jeg kunne glede dem med at jeg hadde funnet noen nye fantastiske orakelkort.Ingen av oss har opplevd lignende før. Vi var fullstendig blåst av banen, og det eneste vi klarte å si var wow …. wow! Ingen av oss hadde mottatt så klare og tydelige budskap før. Ikke minst, vi hadde aldri opplevd en slik fantastisk formulering av teksten. Så tusen hjertelig takk for denne fantastiske gaven.

Vigdis Gustavsen

Det er virkelig noe helt spesielt og magisk for meg med denne stokken. Fra første stund jeg hørte om den visste jeg at den skal jeg ha. Den er bare helt unik for meg. Det føles enkelt, opplagt, lett, som om «vi» endelig er sammen. Høres kanskje sprøtt ut, men sånn er det. Det er hva den gir som følgesvenn i hverdagslivet mitt og for andre jeg møter med stokken!

Sigrùn Arna Elvarsdòttir

Kjæreste Annette! Du har fått en verdifull gave fra Universet, nemlig å være budbringer for disse fantastiske kortene. Takk for at du deler denne gaven med oss. Disse kortene gir meg trøst, styrke og svar når livet føles rådvilt. Namaste

Cathrine Aasvold Grønvold

WOW!  Jeg har nettopp mottatt hverdags orakler som jeg ventet spent på, jeg visste med én gang at disse kortene ville jeg ha. For et fantastisk orakel Annette har skapt med dype meningsfulle kanaliserte budskap som treffer og gir innsikt til utvikling og oppvåkning. Det er en sann fryd og glede å jobbe med dette orakelet. Nydelige illustrasjoner, hver og et av kortene som vakre kunstverk. En majestetisk opplevelse. 

Ma Tara Palmo

Kjære Annette ! Kortene dine gir utrolig god hjelp i livets prosess. Hverdagsorakler bidrar de til ny refleksjon, dypere innsikt og kanskje et nytt nivå og perspektiv på livet. Gjennom spennende
veiledning og bekreftelse på hvem jeg er og hvordan jeg best kan ivareta meg selv og andre. Kortene skaper nysgjerrighet, gir støtte og håp ! For meg et kortene utrolig verdifulle og jeg er svært takknemlig!

Sissel Langdalen Kise

Åndelig Våkenhet - Norske Orakel kort

Produkt informasjon

Hverdagsorakler er en stokk i luksusutgave. Den er en folkelig, jordnær og passer for de fleste. Den er enkel å bruke og tekstene har et lett forståelig innhold.

Trekk et kort for råd, hjelp og støtte, eller når du trenger motivasjon i livet ditt. Orakelkortene kan være magisk treffsikre og bli et verdifullt hjelpemiddel i hverdagen.

Består av 71 kort og guidebok – levert i eske. Kort og bok har gull på kanter og er trykket i høy kvalitet. Bruksanvisning følger med i guidebok og alle de 71 kortene har egne tolkninger. PRIS 399,-

 

Orakelkort er som en tråd inn i intuisjonen

Visste du at bruken av orakelkort øker med 15% hvert eneste år? Folk begynner å oppdage verdien av dette fantatiske verktøyet som er så tilgjengelig. Du kan ha stokken med overalt!

Hverdagsorakler sies å være ekstremt treffsikker og gi tydelige svar!

Slik ser kortene ut

Vakre kunstbaserte kort. Kortene er trykket i høy kvalitet og laminert for å tåle mye bruk.

NYHET – KALENDER (ekstra produkt)

Orakel kalender for 2022 – passer supert sammen med Hverdagsorakler eller andre orakelkort. Leveres i nydelig eske.

540 sider med dagsplan, ukesplan, orakelstoff, månedlige tema, øvelser og masse plass til å jobbe med dine orakelkort.

Inkludert er tilgang på lukket selvhjelpsgruppe på facebook. Oppstart 01.01.2022. Bonusgaver kommer i tillegg: Kunstkort, bokmerke og takknemlighetskalender for vegg.

 

Forhåndsbestill idag – 499,- Leveres i november!

Bestill både Orakelkort + Orakelkalender

Vil du ha både kort og kalender, gå for dette tilbudet!

Du får tilsendt HverdagsOrakler og Kalenderen i November. Spar penger! Bonusgaver kommer i tillegg: Kunstkort/gratulasjonskort, bokmerke og takknemlighetskalender for vegg. Alt inkludert!

 

Bestill i dag – Kr 799,-

Bevissthet

© 2021 – Annette Laurence

Pin It on Pinterest