HVERDAGSORAKLER

– støtte og inspirasjon i små og store spørsmål

Den nye stokken er her!

For dere som kjenner til mine tidligere stokker, kan jeg si at denne er større og enda mer folkelig. Den passer for alle! 71 kort med illustrasjoner og bok med tolkninger til hvert av kortene. Kort og bok er belagt med gull på kantene, noe jeg vet mange setter pris på! 

Allerede strømmer tilbakemeldinger inn fra helt ferske brukere:

⭐️⭐️⭐️

«Det er virkelig noe helt spesielt og magisk for meg med denne stokken. Fra første stund jeg hørte om den visste jeg at den skal jeg ha. Den er bare helt unik for meg. Det føles enkelt, opplagt, lett, som om «vi» endelig er sammen. Høres kanskje sprøtt ut, men sånn er det? Det er hva den gir som følgesvenn i every day life, for meg og for andre jeg møter med stokken!»

⭐️⭐️⭐️

Hver gang jeg bruker kortene er det som om det sitter en skikkelse rett ovenfor meg og smiler vennlig. Alltid vennlig.

⭐️⭐️⭐️

«Woow! Første inntrykk av dine nyeste kort er sterkt. Det føles som om jeg har fått en egen Guru i hus. Kortene er veldig direkte. Energien føles for meg som fra en streng og kjærlig mester som viser meg hva jeg må jobbe med. Denne kortstokken er en fantastisk veiviser til å kunne utvikle oss åndelig!»

⭐️⭐️⭐️

«Jeg er den glade eier av dine to andre kort stokker som jeg til nå har opplevd er veldig sterke. Ditt nye kort-sett overgår for meg disse to, aldri har jeg hatt orakelkort som er så sterke! Jeg har brukt de på meg selv og andre….. og også fått svært flotte tilbakemeldinger herfra. Du er vanvittig dyktig.»
 
 
Wow – TAKK – jeg blir rørt av slike meldinger!
 

Vil du bestille Hverdags Orakler:

  • Send kodeordet: Orakel til 2401. Du vil da motta en sms med informasjon om bestilling og levering.
  • Eller du kan gå til nettbutikken min og bestille kortene der. Trykk her for nettbutikk

 

T U S E N   T A K K 

 

  

 

Pin It on Pinterest